OM OS

DET ER QANT
Vi leverer udvikling med Qant. Det betyder, at vi bringer jer videre – ikke ved at forlænge verden med brædder, men ved at tilbyde jer nye perspektiver, der giver jer lyst til at gøre noget andet end i plejer. Noget andet – der skaber nye og bedre resultater!

01. VI er professionelle

Vi er professionelle og erfarne folk hele vejen rundt. Hos Qant laver du ikke aftale med en seniorkonsulent og får sendt en junior.

Du får rådgivning af dem du ser på hjemmesiden. Og vi står på mål for det vi leverer.

02. Men uformelle

Selvom vi er professionelle er vi også uformelle. Vi tager vores kunder højtideligt, men vi gør ikke problemstillinger større end de er  – og vi tager ikke os selv alt for højtideligt.

Vi leverer gerne med et glimt i øjet  og med godt humør – det gør det nemmere for alle.

03. VI leverer

Vi leverer det aftalte – og ofte mere til. Vi leverer med Qant, så forvent at blive trykket på maven – og at det kan blive svært før det bliver godt.

Vi aflyser ikke aftaler – hvis der kommer noget på tværs, så løser vi også det med de rigtige kompetencer. Her trækker vi på vores store netvæk.

VORES Professionelle team

Partnere og medarbejdere

Ann Vibeke Johansen

Administrativ medarbejder

Ann Vibeke arbejder med administration i Qant. Hun står for kontraktskrivning, fakturering, lønudbetaling og almindeligt bogholderi.
Læs mere om Ann Vibeke her.

Tlf.: +45 53 65 86 17
Mail: annvibeke@qant.dk

Jan Madsen

Partner

Jan arbejder som program- og projektleder, ledelsesrådgiver og “trouble shooter”
Læs mere om Jan her.

Tlf.: +45 51 53 90 40
Mail: jan@qant.dk

Jesper christensen

Partner

Jesper arbejder med IT-tunge løsninger, herunder kravspecifikationer, komplekse udbud og specialistfunktioner på SME- og arkitektniveau.
Læs mere om Jesper her.

Tlf.: +45 40 40 40 10
Mail: jc@qant.dk

Tue Johansen

Partner

Tue arbejder inden for forretningsoptimering og implementeringsprojekter og typisk i rollen som program- eller projektleder.
Læs mere om Tue her.

Tlf.: +45 30 70 86 17
Mail: tue@qant.dk

VORES Professionelle team

Associerede partnere

Henrik Millner

Associeret Partner

Henrik arbejder som IT-arkitekt og er specialist indenfor infrastruktur, Sharepoint og problemløsning i komplekse IT-miljøer.

Læs mere om Henrik her.

Bo Heegaard Hansen

Associeret Partner

Bo arbejder som interim-leder, ledelsesrådgiver, program- og projektleder i spændingsfeltet mellem forretningsudvikling og implementering.

Læs mere om Bo her.

Tlf.: +45 51 48 90 80

Torsten Laursen

Associeret Partner

Torsten arbejder med at skabe forandring i offentlige og private virksomheder og organisationer. Han hjælper med at skabe bedre resultater.
Læs mere om Torsten her.

Tlf.: +45 53 80 08 80