Partner

Thomas Haagendal

Thomas arbejder som interim leder, strategi udvikler, program- og projektleder med speciale i større tekniske projekter hvor EU-udbud møder marked og teknologi.

Han har erfaring som softwareudvikler, kvalitetsdirektør, general manager og divisionschef i internationale organisationer og adm. direktør, operations manager, produktchef og rådgiver i offentlige og private virksomheder.

Foruden lang teoretisk og praktisk erfaring med implementering af strategi, kultur og teknisk infrastruktur, alt fra store offentlige IT-løsninger til nationale kommunikationsnet, har Thomas forståelsen af hvordan mennesker møder teknik, markedet møder EU udbud og hvordan implementering gennemføres succesfuldt.

Thomas er anerkendt for sin betydelige viden om telekommunikation og har ofte kommenteret på aktuelle problemstillinger i diverse medier. Han er tillige specialist i Ingeniørforeningen IDA, syns- og skønsmand i tele sager og har specialiseret sig i mobile teknologier fra 1G til 5G IoT.

Thomas har mere en 15 års erfaring med etablering af kommunikations og IT-løsninger i rullende togmateriel i Danmark og Sverige.

Thomas er kendt for sit enorme netværk der spænder fra USA til Japan og hele Europa, hvor Thomas, med sin erfaring og sit vindende væsen, kan få ting til at ske.

Han er oprindeligt uddannet elektriker suppleret med en BsC. I Electrical Engineering og flere internationale lederuddannelser.

Kontaktinformationer

+45 28 78 28 53