Udvikling af ledelseskvalitet

Ofte sker der det, at man enten fokuserer på helheden eller på den enkelt leder når man taler lederudvikling i organisationer. I Qant mener vi, at man er nødt til at fokusere på begge dele i en sammenhæng. Det er helt afgørende at al lederudvikling er tæt forbundet med strategien.

 

Når vi arbejder med lederudvikling i en organisation er vi optagede af, at identificere de krav som forretningsstrategien stiller af krav til kompetencer og adfærd hos ledere og medarbejdere.

 

Det betyder i praksis at vi både arbejder med lederne som gruppe i forhold til fælles fundament, sprog, kompetencer og adfærd, men også at vi arbejder med den enkelte leder i forhold til hendes eller hans konkrete udfordringer med at leve op til kravene og levere de bedst mulige resultater.

Når vi arbejder med den enkelte leder er vi fokuserede på hjælpe og træne lederen til at anvende den adfærd og bruge de redskaber og værktøjer, som hjælper hende eller ham til at opnå langt bedre resultater.

 

Vores erfaring er at vi, når vi komme helt tæt på den enkelte, kan hjælpe lederen med at bryde med unyttige vaner og handlemønstre og skabe nye og bedre resultater.

 

Få mere at vide

Kontakt Torsten Laursen

 

TLF: 53 80 08 80

Email: Torsten@qant.dk

Kontakt Kasper Warming

 

TLF: 30 30 13 67

Email: Kasper@qant.dk

Sjælland:

Dampfærgevej 27 - 29, København Ø

Jylland:

Hornsyldvej 10B, Stouby


Tlf.: +45 30 70 86 17

Mail: info@qant.dk

CVR-nr.: 30 82 36 80

Udvalgte Referencer