Strategi

Langt de fleste virksomheder og organisationer mærker i hverdagen, at det kan være en stor udfordring løbende at udvikle forretningen samtidigt med, at fokus skal fastholdes på driften og på kunderne. At konkurrencebilledet og trykket udefra samtidigt øger kompleksiteten, er bare med til at øge presset på virksomheden og på den enkelte leder.

 

Kunsten er derfor løbende at holde et øje på den daglige operation og det andet på at udvikle forretningen, så den vedbliver med at kunne indfri de krav, der stilles.

 

I Qant har vi gennem en årrække hjulpet en lang række virksomheder med at håndtere dette ledelsesmæssige og strategiske dilemma. Vores strategiske kompetencer dækker både bredt branchemæssigt og er funderet på en dyb faglig indsigt.

Nedenfor kan du lade dig inspirere af, hvordan vi i forskellige sammenhænge har hjulpet danske virksomheder med både at drive den daglige forretning og samtidig udvikle og tilpasse virksomheden til de nye krav og ikke mindst til den kompleksitet, som de møder.

Få mere at vide

Kontakt Torsten Laursen

 

TLF: 53 80 08 80

Email: Torsten@qant.dk

Sjælland:

Dampfærgevej 27 - 29, København Ø

Jylland:

Hornsyldvej 10B, Stouby


Tlf.: +45 30 70 86 17

Mail: info@qant.dk

CVR-nr.: 30 82 36 80

Udvalgte Referencer