Vores Værdier

Vores Værdier

 

Professionalisme og effektivitet

Vi er fagligt kompetente og leverer høj kvalitet gennem struktur og grundighed. Vi har en professionel tiltag til vores opgaver og fokus på effektiv gennemførelse med høj inddragelse af interessenter og opdragsgiver. Vi gør en dyd af at udføre vores opgaver med rettidig omhu og præcision.

 

Kundefokus og værdiskabelse

Vores rådgivning er et individuel forløb som imødekommer kundens behov og ønsker, frem for fast metodestyret tilgang. Vi træffer kvalificerede valg, og finder løsninger som bakker op om kundens beslutninger og aftaler. Vores fokus på værdiskabelse er den væsentligste årsag til, at vi kan fastholde vores kunder. Vi ønsker at skabe værdi både for det enkelte menneske som for kundens virksomhed som helhed.

 

Samarbejde og videndeling

Vi er bevidst om at et effektivt samarbejde og videndeling er forudsætning for at skabe et godt læringsmiljø og bedste resultater. Vi har fokus på den løbende læring og udvikling hos vores kunder som hos egne konsulenter. Vi har fokus på overlevering af viden til vores kunder, så denne ikke går tabt når vores opgave er slut.

 

Kreativitet og innovation

Kreativitet går hånd i hånd med innovation – både når det gælder at udvikle nye løsninger og finde nye kreative ideer der skaber merværdi for vores kunder. Vi er gode til at få øje på nye løsninger i anvendelse af og samspil med ny teknologi, og vi formår at bryde vanetænkning og tænke på nye innovative måder der sikrer, at kreativiteten kan udmøntes i praktiske løsninger.

 

Engagement og humor

Vi går til opgaven med stort engagement og energi. Vi gør os umage 

for at skabe et miljø, hvor humor og begejstring er de bedste betingelser for at 

skabe inddragelse, samarbejde og fælles løsninger.

 

Sjælland:

Dampfærgevej 27 - 29, København Ø

Jylland:

Hornsyldvej 10B, Stouby


Tlf.: +45 30 70 86 17

Mail: info@qant.dk

CVR-nr.: 30 82 36 80

Udvalgte Referencer